Jeffrey Campbell + Black Milk
Ryan Gosling

Varför inte börja dagen med lite eye-candy bilder på snyggingen Ryan Gosling? Oh hot damn!


2a april 2012

Goddag på er!

Jag har precis druckit en kopp kaffe och ett glas apelsinjuice, och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Jag ska på anställningsintervju angående sommarjobb idag klockan 16.00, vilket jag hoppas kommer att gå bra! Annars har jag inte så mycket planer för dagen. Pappa jobbar ioförsig kväll denna vecka, vilket betyder att jag får lägenheten för mig själv, eller ja iallafall tills min syster kommer hem. Sweet!

Nu blir det duschen. Ha en bra dag!


Nu är det kväller

Sitter i sängen med laptopen i knät och vägrar gå och lägga mig eftersom jag vet att jag ändå inte kommer kunna somna. Skulle gärna sova dock.. Ilandsproblem!

Har iallafall nyss pratat lite med Lova och bestämt att vi ska umgås på tisdag samt fixa med ett grupparbeta vi håller på med. Kommer bli trevligt! Annars då? Har suttit och läst/kollat massa bloggar, bland annat min nya favorit bloggerska Impashion som lägger upp så sjukt fina, snygga och inspirerande bilder jämt. Hon är verkligen grym! Har även suttit och lyssnat på gamla godingen "Gasolina" på repeat, haha!

Nej, nu orkar jag inte blogga mer för idag (läs inatt). Klockan är ju trots allt över 4 på natten... Vi får höras imorgon helt enkelt! Puss och kram ni som är vakna! Antagligen ingen... haha!

Crazy Stupid Love

Kollade nyss på filmen Craxy Stupid Love, och jag måste bara säga att den var väldigt bra! Grymma skådespelare dessutom som underbara Emma Stone, eye-candy Ryan Gosling och självklart roliga Steve Carell!

Så ja, om du inte har sett den än borde du verkligen gör det. Om inte annat så får du iallafall drägla lite över Mr Gosling *blink*!


My Sunday in pictures

Min dag blev som jag trodde - en slappdag. Men det är så en söndag ska vara! Jag har iallafall nyss bläddrat lite i tidningar, bland annat i brittiska Glamour där det stod en heldel om The Hunger Games och Jennifer Lawrence. Annars har jag mest lyssnat på härlig musik i sällskap av en trött Calypso.

Nu hade jag tänkt fortsätta min slappdag med att slå på en film. Jag har varit väldigt sugen på att se Crazy Stupid Love ett bra tag nu, så den får det bli!


1a april 2012

Heeej April - du är efterlängdad!! Snart vår!!

Tro det eller ej, men jag vaknade strax innan...hmm... klcokan 14.00 idag. 14.00!! Shit! Jag kunde inte sova inatt, så jag satt uppe och ritade och gick inte och la mig förren efter klockan 4 imorse. Inte konstigt att jag är trött, men 14.00? Så länge har jag inte sovit på väldigt länge, haha! Nuförtiden vaknar jag ju för det mesta automatiskt runt klockan 9-10 trots att det är helg. Kommer ihåg när jag kunde sova till klockan 14.00, och senare, typ varje dag. Vad har hänt med mig? Haha!

Jag fick iallafall lite gjort på min portträtt-teckning som jag håller på med för stunden inatt. Blev lite skuggning, men den är långt ifrån klar.

Nej, nu måste jag drick kaffe och möjligtvis äta någonting känner jag. Ha en bra söndag alla! Själv tror jag att det kommer att bli en ännu en slappdag för min del. Kram!


RSS 2.0