23e mars 2012

Jag kom nyss hem innanför dörren efter att ha varit hos min fina vän Joanna. Jag gick dit direkt efter skolan, så kan ju passa på att påpeka att det har varit en skoldag som innehållit ett hemskt matteprov (hoppas, hoppas, hoppas på ett G nu!!) och de fem första minutrarna av en Quidditch mellan Rudbeck och Carlforska. Japp, ni hörde rätt! En Quidditch match, det såg verkligen jättefullt ut när de hoppase runt på kvastar och försökte fånga bollar, haha. Men det är ändå rätt kul att de anornar sådanna här saker.

Iallafall, jag och Joanna invigde hennes soldeck för i år, så vi satt ute i solen och pratade ikapp och så. Hann även kolla igenom H&M katalogen och hittade en del fina saker så nu är jag sugen på att klicka hem någonting (får dock inte för mig själv för att jag måste spara pengar). Vi bestämde även att jag ska dit ikväll så ska vi ha myskväll framför en bra film. Trevligt!

Nu måste jag dock göra mig iordning inför träningen som börjar klockan 18.00. Ska blir riktigt härligt att träna, speciellt eftersom jag inte var med på gymträningarna denna vecka!
Vi ville visst inte fångas på bild idag, därför blev det bilder på våra hår istället. Hehe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0