31a mars 2012

Whaaat's uuup?! Vaknade vid 12 idag av att min mamma ringde och frågade om jag visste var mina nycklar var. Det visade sig att min busiga lillasyster hade tagit dem igår när jag och Johanna var hos mamma på kvällen, och hade sedan gått runt med dem i handen och sagt "Novas nycklar" hela morgonen. Busig, men söt är hon! Mamma kom iallafall hit och lämnade av dem en kvart senare så jag gick bara upp och öppnade dörren, sedan kröp jag ner under täcket igen. Gick och la mig runt 3.45 igår, så det är inte så konstigt att jag var så trött haha! Iallafall, så hoppade Zaffy upp i sängen och la sig på kudden bredvid mitt huvud och började snutta på mitt hår som alltid (Why?!).

Men nu är jag iallafall uppe! Kände mig pigg och glad tills jag såg att det hade snöat inatt. Dock tror jag att det kommer att smälta bort väldigt fort, så det gör inte så mycket. Dessutom är det ju trotsallt bara 1a april imorgon, så det är väl inte så konstigt egentligen att det fortfarande kommer lite snö då och då.

Nej, nu ska jag säga åt min syster att vi borde kolla på Game of Thrones. Har som sagt börjat kolla om första säsongen, och säsong 2 har säsongsstart imorgon så vi lär ju kolla klart på det innan dess. Game of Thrones är förövrigt en serie som man kan kolla på om och om igen, flera gånger om!


What Effie would have said.


Hahaha, jag tröttnar aldrig! För er som inte fattar skämtet, kolla på The Hunger Games!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0